Winkel

Hier kun je de cd's van Matthijn Buwalda bestellen.

Rechtop Mens | CD

Negen nieuwe Nederlandstalige liedjes die het midden houden tussen kleinkunst en Nederpop. Geniet van het uptempo 'Waar mijn hart', laat je meenemen in het verhaal van 'Hemel op aarde' of droom weg bij het verstilde 'Rechtop Mens.' Bij de cd zit ook een code om de nummers als MP3 te downloaden.

Rechtop Mens | VINYL

Negen nieuwe Nederlandstalige liedjes die het midden houden tussen kleinkunst en Nederpop. Geniet van het uptempo 'Waar mijn hart', laat je meenemen in het verhaal van 'Hemel op aarde' of droom weg bij het verstilde 'Rechtop Mens.' Bij de LP zit ook een code om de nummers als MP3 te downloaden.

Hotel De Hoop - VINYL

Hotel De Hoop is het nieuwste album van Matthijn Buwalda. Er staan acht nieuwe liedjes op die qua sfeer en stijl het midden houden tussen kleinkunst en nederpop. Dit is de vinyl-uitgave.

Hotel De Hoop

Hotel De Hoop is het nieuwste album van Matthijn Buwalda. Er staan acht nieuwe liedjes op die qua sfeer en stijl het midden houden tussen kleinkunst en nederpop. De liedjes zijn kleine verhaaltjes op zichzelf, maar komen ook allemaal langs in het gelijknamige theaterprogramma.

Lichtjes in de mist

‘Lichtjes in de mist’ bevat acht nieuwe liedjes die ingaan op het leven met elkaar en met God.

Matthijn in het klein

Matthijn in het klein bevat 6 Nederlandstalige luisterliedjes. Sfeervol opgenomen met slechts twee akoestische gitaren nemen de liedjes je mee langs verhalen uit het leven. Van een succesvol zakenman tot de bijbelse Jozef.

Auto met chauffeur

Auto met Chauffeur is verscheen in 2013 en bevat elf nieuwe, Nederlandstalige liedjes waaronder het duet 'Moedertaal' gezongen met Elly & Rikkert.

Straks, als ik geen pijn meer doe

'Straks, als ik geen pijn meer doe' verscheen in 2014 en bevat zeven, Nederlandstalige liedjes. Het nummer 'Nog één rivier', afkomstig van dit album, won een Zilveren Duif in de categorie BUMA Cultuurprijs beste lied 2015.

Speellijst

Er zijn geen voorstellingen gepland.
Bekijk volledige speellijst